T'AJUDEM? 937 79 89 35
622 09 89 35

TREBALLA AMB NOSALTRES

Empleni el nostre formulari si desitges treballar amb nosaltres, en la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb tu.  Busquem contínuament professionals multidisciplinaris que ens ajudin a créixer i millorar.

Si el que cerques és una empresa on aprendre, adquirir experiència i desenvolupar la teva carrera professional…  Descobreix les nostres ofertes d’ocupació i envia’ns el teu currículum… T’ESPEREM!


  Accepto que he llegit el text de protecció de dades

  En compliment del que estableix el RGPD 2016/679 i la seva transposició a la legislació espanyola, l’informem que mitjançant la complimentació del present formulari, les dades que ens faciliti quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat de Miquel Rojas Cano per poder atendre la seva sol·licitud, així com per informar sobre ofertes i promocions relacionades amb els nostres serveis. A més, li informem de la possibilitat d’exercir en qualsevol moment els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, dirigint-se a info@farmaciasesrovires.com o a la Farmàcia Miquel Rojas Cano, Mossèn Cinto Verdaguer 20, 08635 Sant Esteve Sesrovires. Per a més informació, vegeu www.farmaciasesrovires.cat.

  Contactar

  Visita'ns en la Farmàcia  o contacta amb nosaltres a través de qualsevol d'aquests mitjans

  Benvinguts a Farmacia Miquel Rojas Cano

  A la nostra pàgina web trobaràs informació dels nostres serveis, esdeveniments, promocions, ...
  Navega per la nostra pàgina web i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte

  Farmàcia Rojas

  Mossèn Cinto Verdaguer 20,
  08635 Sant Esteve Sesrovires

  T'ajudem?

  Volem ajudar-te. Contacta telefònicament, per email o mitjançant aquest formulari de contacte. Et respondrem com més aviat millor.

  Política de privacitat

  5 + 12 =

  Escull el teu idioma