T'AJUDEM? 937 79 89 35
622 09 89 35
  1. Serveis
  2.  » Aromaterapia i fitoteràpia

Aromaterapia i Fitoteràpia

Estem especialitzats en aromaterapia i fitoteràpia.

La Aromaterapia consisteix en l’extracció dels olis essencials de les plantes medicinals. És un mètode natural en el qual l’extracció de les molècules bioquímiques amb acció terapèutica es realitza per destil·lació, per arrossegament de vapor d’aigua. Aquests olis essencials són una opció terapèutica molt eficaç per a millorar la teva salut i benestar i són BIO!!

Hi ha olis essencials com el de orenga, el de clau, o el de l’arbre del te…que són excel·lents antibacterians i antivirics i el més important és que respecten el teu sistema immunitari, o l’oli essencial de Ylang-Ylang per a tractar el dolor.,etc. Explicanos com és el teu problema i buscarem l’oli essencial més adequat per a tu.

La Fitoteràpia utilitza les Plantes medicinals per a la prevenció, la curació o l’alleujament d’una àmplia varietat de símptomes i malalties. En les Plantes medicinals, trobaràs una font inesgotable de beneficis per a la teva salut. Es pot tractar la hipertensió lleu, el colesterol, la retenció de líquids, l’insomni, la depressió, la inapetència sexual, etc.

Però recorda que no tot el natural és sempre innocu!! La recomanació de les Plantes medicinals i olis essencials l’ha de realitzar sempre un expert, ja que poden existir interaccions amb els medicaments que preses, o poden estar contraindicats en situacions especials com a embaràs, lactància…..

Contactar

Visita'ns en la Farmàcia  o contacta amb nosaltres a través de qualsevol d'aquests mitjans

Benvinguts a Farmacia Miquel Rojas Cano

A la nostra pàgina web trobaràs informació dels nostres serveis, esdeveniments, promocions, ...
Navega per la nostra pàgina web i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte

Farmàcia Rojas

Mossèn Cinto Verdaguer 20,
08635 Sant Esteve Sesrovires

T'ajudem?

Volem ajudar-te. Contacta telefònicament, per email o mitjançant aquest formulari de contacte. Et respondrem com més aviat millor.

Política de privacitat

2 + 10 =

Escull el teu idioma