T'AJUDEM? 937 79 89 35
622 09 89 35
  1. Serveis
  2.  » Revisió de l’ús de la medicació – RUM

Revisió de l’ús de la medicació – RUM

La revisió que es realitza en el servei RUM requereix d’una entrevista clínica amb el pacient juntament amb els medicaments que aquest utilitza. En aquestes revisions no es realitza una revisió de la farmacoterapia com a tal, a vegades més enfocada a la revisió de la prescripció, sinó que es revisa la utilització que el pacient realitza dels seus medicaments i productes que utilitza per a la seva salut, si aquesta utilització és l’adequada i s’ajusta a la prescripció, si coneix la informació bàsica per a utilitzar-los, emmagatzemar-los, conservar-los i eliminar-los, asi com si és adherent al tractament.

Ens assegurem que vostè comprèn què és cada medicament i com ha d’utilitzar-lo. El nostre objectiu és millorar el coneixement, el procés d’ús i l’adherència al tractament. Els objectius específics són esbrinar el coneixement que el pacient té sobre la seva medicació, identificar i resoldre el mal ús o l’ús ineficaç, i proporcionar al pacient tota la informació que precisi.

Contactar

Visita'ns en la Farmàcia  o contacta amb nosaltres a través de qualsevol d'aquests mitjans

Benvinguts a Farmacia Miquel Rojas Cano

A la nostra pàgina web trobaràs informació dels nostres serveis, esdeveniments, promocions, ...
Navega per la nostra pàgina web i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte

Farmàcia Rojas

Mossèn Cinto Verdaguer 20,
08635 Sant Esteve Sesrovires

T'ajudem?

Volem ajudar-te. Contacta telefònicament, per email o mitjançant aquest formulari de contacte. Et respondrem com més aviat millor.

Política de privacitat

11 + 13 =

Escull el teu idioma